avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul minim pe tara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul minim pe tara

Buna ziua, am nevoie de ajutor urgent. Am o firma care are muncitori in italia, am o nelamurire privind moneda de plata a salariului minim. Multi dintre ei au conturi doar in euro. Mentionez ca in contract am stipulat ca drepturile salariale se vor face conform ligislatiei din Romania, iar moneda de plata va fi Ron. Este legal daca fac un act aditional in care sa stipulez ca plata salariul minim va fi in moneda Euro conform cursului valutar din data cand se va face plata? sau cum trebuie sa procedez in acest caz? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Septembrie 2015
RoxanaMaria14, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:19, 9 Septembrie 2015
Da, se poate face un astfel de act aditional la c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul in euro: orientativ sau de sine statator. alinastan alinastan Buna ziua, Firma la care lucrez este un sediu al unei firme din alta tara. Inca de la bun inceput salariile au fost oferite in euro insa convertite in lei ... (vezi toată discuția)
Salariu in euro la care curs valutar ? m1ha1g m1ha1g Buna ziua, anul trecut am semnat un contract de bursa/practica ce prevede urmatoarea clauza: \"BENEFICIARUL [adica eu] se obligă: c. să profeseze, prin ... (vezi toată discuția)
Facturile in euro, legal sau ilegal? steaua581 steaua581 buna ziua, am o nelamurire din punct de vedere juridic de ce la noi in Romania facturile sunt echivalate cu Euro? si de ce nu cu franci elvetieni sau USD? ... (vezi toată discuția)