unchiul meu a avut un atac cerebral in 2012 si are o semiparalizie. Sub pretextul ca-l ajuta in procurarea actelor de succesiune (sotia a decedat in 2012) respectivul "om" l-a luat de acasa de la tara si l-a adus in Bucuresti (unde are apartamentu) si la tinut la dansu peste 10 zile, perioada in carea a obtinut si aceea PROCURA. Nestiind sa citeasca a semnat aceea procura crezanad ca este numai pentru obtinerea actelor de succesiune. Acum unchiul este cofuz, nu cred ca realizeaza ce se intampla si spune ca el nu a pus "degetul"pe aceea procura.De deplasat se poate deplasa cu ajutorul unui toiag ,dar tinand cont de starea sa mintala cred ca ar avea nevoie de un insotitor din familie.Mentionez ca are o familie numeroasa: doua surori in viata si peste zece nepoti de la frati si surori.
un unchi in varsta de 76 ani,grav bolnav,analfabet este la un pas sa-si piarda casa.Un cetatean in cardasie cu 2 martori mincinosi si cu un notar a obtinut o procura prin care poate sa-i vanda casa. Mentionez ca respectivu nu are niciun grad de rudeniecu unchiul meu. Mai pot opri desfasurarea vanzarii apartamentului
am ajutat o firma(un prieten) timp de un an si vrea sa-mi dea legal o suma de bani
in 2 rate. nu risc sa pierd dreptul la pensie anticipata daca primesc acesti bani?
am fost disponibilizat in iunuie2014,in noiembrie 2014 firma a intrat in insolventa.
cum pot recupera cele 4 salarii restante de la firma? Cele 4 salarii restante sunt pierdute daca firma intra in faliment? Nu pot recupera acesti banii de la Fondul de garantare?
buna ziua. Am 56 ani,30 ani vechime din care 18 ani in grupa 2. Am 2 ani si 8 luni de somaj in afara celor 30 ani de munca .indeplinesc conditiile de pensionare anticipata partiala (sunt femeie)
in urma unui proces cu institutia care m-a disponibilizat am castigat o suma de bani(retributiile pe 12 luni), eu fiind pensionar anticipat partial. Ce se intampla cu pensia, va trebui suspendata