avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata

am ajutat o firma(un prieten) timp de un an si vrea sa-mi dea legal o suma de bani
in 2 rate. nu risc sa pierd dreptul la pensie anticipata daca primesc acesti bani?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:22, 16 Ianuarie 2016
1. Daca vi-i da printr-un contract individual de munca vi se sisteaza plata pensiei anticipate.

2. Trebuie sa vi-i dea printr-o forma de plata prin care nu se retine contributia pentru pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata si angajare dijmarescu dijmarescu Buna ziua! Am urmatoarea situatie, va rog sa ma ajutati O persoana a depus dosarul pentru pensionare anticipata partiala. Inca nu a iesit decizia. Intre ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii de la beneficiarul real al creditului in cazul in care am fost pus sub executare silita prin poprire pe salariu? magdalenamatei magdalenamatei In 2006 am luat un credit pe numele meu pentru un ”prieten” de familie, care insa din 2011 nu si-a mai achitat ratele, astfel incat banca a ... (vezi toată discuția)
Pilonul 2 de pensie valentina2010 valentina2010 M am angajat in urma cu trei ani la o firma privata cu contract de munca 8 ore. Am primit recent o scrisoare de la o firma de asigurari pentru a face un ... (vezi toată discuția)