asta îmsemnând ,,redobândire!?....adică din nou....?
Bună ziua! Am fost surprins cu alcool la volan,rezultatul fiind 1,19 în aerul expirat. Există șanse reale să nu mi se anuleze permisul ?
La politie inițial mi s-a spus că nu este radiat cazierul(ceea ce mă interesa)...apoi ...probabil verificand datele...le-am explicat dumnealor....în câteva ore s-a rezolvat
Mulțumesc ...s-a rezolvat!
În cazierul judiciar nu s-a operat radierea... este necesară cererea de constatare a reabilitării în instanță sau se poate depune o cerere de radiere la poliție ?
Mulțumesc pentru lămurire
18.06.2013
Ora estimata: 9:30
Complet: C3
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: Condamnă pe inculpatul ILĂU CĂTĂLIN, cu datele de stare civilă, pentru săvârşirea infracţiunii prev. de art.87 alin.5 din O.U.G. nr.195/2002 – modificată, cu aplic. art.320 ind.1 C.pr.pen., art.74 lit.a şi c, 76 lit.d C.pen., la pedeapsa de 2 (două) luni închisoare. Interzice inculpatului exerciţiul drepturilor prev. de art. 64 lit.a teza II, lit.b C.pen., pe durata prev. de art. 71 C.pen. În baza art. 81-82 C.pen. dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei, pe durata termenului de încercare de 2 ani şi 2 luni. În baza art. 71 alin.5 C.pen., pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei închisorii se suspendă şi executarea pedepselor accesorii. În baza art. 359 C.pr.pen. aduce la cunoştinţa inculpatului dispoziţiile art. 83 C.pen. privind revocarea suspendării condiţionate. Obligă inculpatul să plătească 380 lei, cheltuieli judiciare către stat, din care 200 lei, onorariu pentru avocat din oficiu Lazăr Răzvan Claudiu, va fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei (delegaţie nr. 154/14.05.2013). Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică, la data de 18.06.2013.
Document: Hotarâre 450/2013 18.06.2013
Cum se aplică reabilitarea în acest caz ?!...pentru că am văzut pe forum-uri variante neclare...-după perioada de incercare, apoi ..la 3 ani (iarăși ceață..)de când?!...
hotărârea rămânând definitivă.
În cazul unei restrângeri de activitate în învăţământ....persoanele ,,titularizate" în baza legii 253 ...intră... ca să zic la ,,baraj" cu ceilalţi titulari,care s-au titularizat anterior în sistem ?pentru că există astfel de cazuri...un cadru didactic , care în rapoartele inspectoratului scolar judetean către minister e repartizat pe perioadă determinată ca suplinitor (în 2013)...şi e titularizat apoi in şcoală....apoi a apărut decizia CC...#-o
Totuşi ... în acest moment victima îşi poate scoate certificat medico-legal? pentru că este o persoană cu probleme psihice(handicap -gradul II)şi are deja un avocat împuternicit să-l reprezinte. Eventual poate cere o expertiză legală legată de accident?...pentru că din probatoriul din prezent al organelor de poliţie(cercetare la faţa locului,declaraţii martori,măsurători)-vina îi aparţine....
ultima dată editat de catalinilau pe data de Vineri, 26 Iunie 2015, 11:32
Totuşi ... în acest moment victima îşi poate scoate certificat medico-legal? pentru că este o persoană cu probleme psihice(handicap -gradul II)şi are deja un avocat împuternicit să-l reprezinte. Eventual poate cere o expertiză legală legată de accident?...pentru că din probatoriul din prezent al organelor de poliţie(cercetare la faţa locului,declaraţii martori,măsurători)-vina îi aparţine....