avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Activitate sandor5657

Activitate sandor5657

Buna ziua! In cazul unei succesiuni privind o mostenire in urma parintilor decedati trebuie sa ma prezint personal, sau se poate da o imputernicire pentru fiul meu, avand in vedere ca traiesc in strainatate si nu am posibilitatea deplasarii. Bineinteles, imputernicire dat in fara notarului si tradus in limba romana. Multumesc
Discuție Tuica de prune
Buna ziua! Organizez o nunta, restaurantul este de acord, sa asiguram noi tuica de prune, produs propriu, fara timbru fiscal. Este legal? ANAF-ul poate sa ma amendeze? Din spusele proprietarei restaurantului, ne poate amenda in caz ca vin in control. Multumesc.
Buna ziua!
Am un copil nascut in anul 2014 si unul nascut in 2016. Cum beneficiez de suma de 500 euro pt. fiecare copil, daca numai acum am aflat de legea 1/2011 art 356 prin care se acorda un sprijin la dreptul la invatare al copilului.
MULTUMESC
Buna ziua! Am lucrat in Romania 14 ani, dupa aceea m-am mutat in strainatate.
Am dreptul la pensie din Romania pt.14 ani lucrati? Multumesc
Buna ziua! As vrea sa ma interesez, ca in afara de Casa judeteana de pensii unde se poate contesta pensia care mi-a fost calculat recent.
Multumesc

Discuție Pensionare
Buna ziua! Sunt o persoana care a lucrat in Romania 14 ani si 3 luni pana la anul 1988, cand m-am mutat in strainatate. Am dreptul sa primesc pensie pentru anii lucrati in Romania? daca nu am dreptul, atunci pot plati la CAS pentru lunile care lipsesc din stagiul minim de cotizare 15 ani .Multumesc.