avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Tuica de prune
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Tuica de prune

Buna ziua! Organizez o nunta, restaurantul este de acord, sa asiguram noi tuica de prune, produs propriu, fara timbru fiscal. Este legal? ANAF-ul poate sa ma amendeze? Din spusele proprietarei restaurantului, ne poate amenda in caz ca vin in control. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:52, 10 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Daca nunta este in familie adica mirii sunt din familia dumneavoastra si nu percepeti un pret pe tuica NU! Nu va poate spune nimeni nimic!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot vinde țuica legal produsa în gospodarie? eduardoo eduardoo Ce lege reglementează modul de deținere a unui cazan de țuică în gospodarie și modul de comercializare a unei părți din țuica produsa în gospodăria ... (vezi toată discuția)
Cum pot export tuica in uniunea europeana cu sau fara fonduri nerambursabile? ContSters167999 ContSters167999 Am doar prunele, nu si alambicul. Din cate stiu eu, nimeni nu are \"antrepozit\", toti facem tuica la cele 4-5 cazane din sat. Si-apoi, nu se poate numi ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru cazan de tuica adinaadina adinaadina Detinatorul unui cazan de tuica (doar pentru productie proprie) ce trebuie sa faca pentru a obtine autorizatia de functionare a acestuia? Va multumesc ... (vezi toată discuția)