avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Unde se poate contesta decizia de pensie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Unde se poate contesta decizia de pensie?

Buna ziua! As vrea sa ma interesez, ca in afara de Casa judeteana de pensii unde se poate contesta pensia care mi-a fost calculat recent.
Multumesc

Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 09:35, 18 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Nu există posibilitatea să contestați o decizie de pensie la casa județeană de pensii.

Dvs. trebuie să adresați contestația Casei Naționale de Pensii Publice și să o depuneți la casa județeană de pensii. Casa județeană de pensii va trimite contestația dvs. la CNPP.

Nu există opțiunea de a vă adresa altor instituții sau direct instanței. Dacă vă veți adresa altei instituții, veți pierde termenele de contestare, iar dacă vă veți adresa direct instanței cererea de chemare în judecată va fi respinsă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu ce casa de pensii se judeca pentru refacerea unei decizii de pensionare GaryMoore GaryMoore Buna seara, Daca o persoana a fost integrata gresit in grupa a II-a de munca, avand dovezi ca apartine grupei I si a contestat in termen decizia Casei de ... (vezi toată discuția)
Comisia centrala de contestatii nu a raspuns la contestatia mea impotriva deciziei de pensie cris_kiri cris_kiri Buna ziua! Ma numesc Cristina si va scriu in numele mamei mele. Anul trecut in luna ianuarie si-a depus dosarul in vederea pensionarii pentru limita de varsta ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta impotriva deciziei de pensie pentru limita de varsta AKM AKM Am primit decizia de pansionare pentru limita de varsta si am contestat-o la Casa de pensii...am primit raspuns dar nu sunt multumit de raspuns ,cresterea ... (vezi toată discuția)