avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters362885

Activitate ContSters362885

Răspuns la discuția Foc pe langa bloc
Si eu apreciez la fel dar ... atunci de ce lege ma pot lega? De 61 cumva? Fumul intrat la mine in casa ma impiedica sa respir normal.
Daca toti am face asa, cine ar mai respira?
In legea 61 trebuie sa fie ceva... Sau poate vreo lege de la pompieri...

Zic si eu.. sunt super enervanti.

Multumesc
Se practica un obicei barbar de a face gratare pe langa bloc.
Ma deranjeaza enorm fumul pe care cu nesimtire mi-l baga pe gat obligatoriu cei care fac gratare, fum care imi intra in casa destul de des. Fie ca sunt pe langa bloc, fie ca sunt in curti situate pe langa blocuri. Stiu ca in alte tari exista legislatie pentru asa ceva, la noi, ce stiti, este ceva sa ne protejeze de fumul acestor nesimtiti?
Nu raspund la postari tendentioase.
nu mai exista NUP!!!
Si cercetarea nu e finalizata. Am facut cerere si sper sa fie aprbata desi daca exista lege care im da acest drept nu stiu de ce mai trebuie cerere care sa fie aprobata...

Multumesc.
Legea cainilor trebuie schimbata. De ce sa moara oameni? Noi ne confruntam cu o situatie. Sunt doi chiriasi cu rotweilleri care refuza sa ii tina cu lesa si cu botnita. Pana cand? Pana vor ucide oameni? Au fost amendat de multe ori si degeaba, politia nu mai are ce sa le faca...
Sa li se ia cainii, sa faca puscarie, sa fie ceva mai consistent! Nu e normal ce se petrece si legile sunt mult prea bune! Pentru infractori.
Buna ziua,

Am de gand sa dau pe persoana care mi-a facut o plangere penala neintemeiata si nefondata in judecata si imi trebuie declaratia de la politie ca acolo erau o gramada de calomnii. Inteleg ca pot cere sa mi se dea copie dupa dosar.
Spunteti-mi va rog, eu unde fac aceasta cerere? Catre parchet (dar nu stiu procurorul..) sau catre politie unde m-au chemat sa ma audieze?

Multumesc.
Din pacate nu este asta situatia. Procurorul refuza sa dea numar de dosar penal. Mai nou, asta e ultima tehnica de a scapa de dosare, probabil. Intelegeti? Se pare ca e ceva nou ca vad ca nu s-a mai confruntat nimeni cu aceasta situatie. Sa explic: faci o plangere, ajunge la procuror si din nu stiu ce considerente el anunta pe politist ca nu da numar de dosar penal. Nici nu se explica de ce si nici nu se comunica aceasta treaba, eu am aflat intamplator intreband.
Nu stiati. Ei bine... asta e noua metoda...
Mintea romanului este foarte inventiva cnad e vorba de treaba de facut...
Daca nu vrea el sa dea numar, nu vrea si pace.
Problema mi se pare ca nici nu se comunica, asta mi se pare grav.
Răspuns la discuția Scrisoare catre procuror
adisan a scris:

Dacă s-a făcut o plângere împotriva dvs, o să fiți chemat să dați declarație în fața organelor de cercetare penală.


Am dat o declaratie dar foarte scurta si as vrea sa mai adaug la ea, ce sa fac?

Multumesc.

Super veste. Multumesc. Va caut.
Daca esti acuzat de ceva penal, pe nedrept, poti adresa o scrisoare procurorului in care sa spui ceva despre partea care a facut plangerea mincinoasa? Sa trimiti si sa rogi sa se adauge la dosar? Nu am dat decat o declaratie scurta la aceasta plangere mincinoasa dar as vrea sa spun mai multe.

Multumesc.
O persoana a declarat la politie in scris minciuni si calomnii despre mine. Pot da in judecata acea persoana si ca probe sa cer sa fie aduse declaratiile calomnioase ale acelei persoane?

Multumesc.