avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Persoana muscata de caine cu urmare deces
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Persoana muscata de caine cu urmare deces

In cazul in care un caine iese din curtea ingradita si musca o persoana care are ca urmare decesul acesteia, cand se poate aplica incadrarea de lovituri cauzatoare de moarte?
Cel mai recent răspuns: matrix73 , utilizator 21:39, 13 Noiembrie 2015
Incadrarea faptei se poate realiza ulterior efectuarii necropsiei si in baza certificatului si raportului de expertiza medico legala
Legea cainilor trebuie schimbata. De ce sa moara oameni? Noi ne confruntam cu o situatie. Sunt doi chiriasi cu rotweilleri care refuza sa ii tina cu lesa si cu botnita. Pana cand? Pana vor ucide oameni? Au fost amendat de multe ori si degeaba, politia nu mai are ce sa le faca...
Sa li se ia cainii, sa faca puscarie, sa fie ceva mai consistent! Nu e normal ce se petrece si legile sunt mult prea bune! Pentru infractori.
Daca patrupedele sunt lasate libere,aveti dreptul sa sesizati oficial autoritatea sanitar veterinara care poate dispune inclusiv ridicarea animalelor
Cei de la adapostul de caini au declarat ca nu detin niciun document in baza caruia cainii le-au fost incredintati. Printr-o cerere am solicitat restituirea cainilor, deoarece nu exista niciun act (ordonanta sau proces verbal). Procurorul a raspuns ca acesti caini au fost ridicati si predati la adapostul de animale in baza procesului verbal de cconstatare de la fata locului. In acest proces verbal se descrie cum s-a facut tranchilizarea cainilor in curtea imobilului pe care il pazeau, se descriu cainii, dupa care se scrie, citez ,, dupa activitatile prezentate mai sus cei trei caini au fost transportati la adaposturile pentru animale din cadrul primariei." Doar atat. Nici primaria nu are un proces verbal de predare primire a cainilor si ei solicitand documentul in baza caruia ei detin cainii. Va rog sa-mi spuneti daca e legal? Procurorul are acte justificative sau face un abuz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere caini matrix73 matrix73 Am niste caini care au fost ridicati de politie dupa ce au muscat pe cineva. Cei de la adapostul de caini au declarat ca nu detin niciun document in baza ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu caine periculos ContSters362885 ContSters362885 Daca un om isi lasa intentionat de ani de zile cainele periculos Rotweiller liber pe spatiul comun si ma simt amenintata de prezenta acestui caine, am probe ca ... (vezi toată discuția)
Animal de companie in bloc MIV MIV Detin un animal de companie, mai precis un caine, m-am mutat de curand intru-un apartament, et 1 , dar nu pot obisnui cainele cu lesa. Am probleme cu ... (vezi toată discuția)