avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Scrisoare catre procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Scrisoare catre procuror

Daca esti acuzat de ceva penal, pe nedrept, poti adresa o scrisoare procurorului in care sa spui ceva despre partea care a facut plangerea mincinoasa? Sa trimiti si sa rogi sa se adauge la dosar? Nu am dat decat o declaratie scurta la aceasta plangere mincinoasa dar as vrea sa spun mai multe.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 16:34, 28 August 2015
Dacă s-a făcut o plângere împotriva dvs, o să fiți chemat să dați declarație în fața organelor de cercetare penală.
adisan a scris:

Dacă s-a făcut o plângere împotriva dvs, o să fiți chemat să dați declarație în fața organelor de cercetare penală.

Am dat o declaratie dar foarte scurta si as vrea sa mai adaug la ea, ce sa fac?

Multumesc.

Solicitati procurorului de caz completarea declaratiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate redeschide un dosar dupa ce s-a dat nup cosminghe cosminghe Buna ziua, Am fost cercetat inca din 2009 noua pana acum cateva saptamani pentru evaziune fiscala, acum de curand am primit o ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios?????????? sefultau sefultau Buna Seara! voi invepe prin a spune ce s-a intamplat cineva a facut un denunt la DNA prin care acuza cateva persoane despre taierea ilegala a masei lemnoase ... (vezi toată discuția)
Pot face plangere impotriva organelor de cercetare penala? Vasilepaul Vasilepaul Intrucat in dosarul de urmarire penala intocmit de organele de cercetare penala , politie si parchet , exista numeroase neconformitati : incalcare flagranta a ... (vezi toată discuția)