Care este costul pt iesirea din indiviziune? Prin judecatorie deoarece amiabil nu se poate.
In fapt, am achizionat un procent de 25 % dintr-o casa. Ceilalti proprietari refuza orice forma de negociere asa ca ma vad fortata sa apelez la instanta pentru recuperarea sumei, fie ea si sub forma de sulta.
Va multumesc anticipat.
Am achizitionat 25 % dintr-o casa cu parintii mei din fonduri proprii. Din cauza neintelegerilor, doresc sa imi recuperez banutii. Care sunt optiunile daca ei nu vor sa vanda? Pot fi obligati cumva? Cum imi pot recupera suma? Va multumesc.
Eu nu vreau sa ma cert cu nimeni. Doresc doar o parere din partea unui avocat. Este clar ca mamele au o parere,tatii o alta parere.
Cum sa imi las copilul la el cand este practic un strain? Are drept de vizita si nu vine sa il vada. Nici nu se pune problema de cresa pentru ca are probleme de sanatate si umblam pe la medici. Drepturi egale merita parintii care se implica.
In plus, puiul urmand atatea tratamente, si laser, si kineto, este foarte atasat de mine. Nu sta cu nimeni altcineva. Si cu bunicii, pe care ii vede zilnic, sta doar in prezenta mea. Daca ies din camera, plange.
In mod normal, pana la 2 ani un copil se vede in prezenta mamei, tocmai pentru ca exista un atasament.
Nu spun ca este un pericol, dar nici nu este tata atata timp cat nu se ocupa de fiul lui si mereu spune ca e o greseala.
El mai are un baiat din prima casatorie, luat de langa mama, cu domiciliu la el. Ii interzicea copilului sa isi vada mama pentru ca aceasta era "usuratica", "un incurca lume". Daca vi se pare normala atitudinea tatalui si cand stiu ce ii poate pielea, sa ii las copilul, atunci am eu o problema.
Buna seara.
Am un baietel in varsta de 10 luni. Tatal sau, necasatoriti fiind, la 3 luni si jumatate de sarcina m-a dat afara din casa si mi-a cerut sa intrerup sarcina. Am refuzat.
Fiul nostru este recunoscut si de catre el, dar imi poarta numele.
In Decembrie 2014 am deschis proces pentru stabilirea pensiei alimentare, programul de vizita, exercitarea autoritatii parintesti de catre mine si domiciliul la mine.
Desi am prezentat foarte multe dovezi care demonstreaza ca tatal nu se implica, totul a iesit in favoarea lui: pensie minima, nici macar conform legii, deoarece acesta a promis ca mai ajuta si pe langa pensie, dreptul de a-l lua duminica de la 10 dimineata si pana la ora 18 seara (desi copilul are 10 luni!) si de la 2 ani dreptul la 2 weekenduri,vacante, Craciun/Paste alternativ prima si a doua zi, exercitare a autoritatii parintesti in comun.
Mentionez ca la fiecare problema de sanatate, si probleme sunt destule, acesta nu raspunde si nu se intereseaza. In 10 luni si-a vazut copilul de mai putin de 10 ori. Au fost si cate 2 luni cand nu l-a vazut.
Cum este posibil ca un judecator, in urma dovezilor, sa ofere o astfel de decizie? Cum se urmareste interesul unui copil in aceste conditii? Cum poti da un copil de 10 luni de la domiciliul mamei tatalui care este practic un strain si este cat se poate de absent din viata copilului? Acesta, pana si la interogatoriu, a oferit raspunsuri de genul : "nu stiu ce tratamente urmeaza copilul, ceva cu laser", "pai nu prea am fost sa il vad", etc.
Luna aceasta voi face apel. In afara de o expertiza psihologica pediatrica, ce as putea sa mai cer si care sunt sansele sa obtin exercitarea autoritatii parintesti de catre mine?
Mentionez ca acesta a scris si in reconventionala ca "reclamanta si-a dorit un copil cu mine", ceea ce spune multe despre presupusa iubire ce i-o poarta fiului sau.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!