avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cost iesire indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cost iesire indiviziune

Care este costul pt iesirea din indiviziune? Prin judecatorie deoarece amiabil nu se poate.
In fapt, am achizionat un procent de 25 % dintr-o casa. Ceilalti proprietari refuza orice forma de negociere asa ca ma vad fortata sa apelez la instanta pentru recuperarea sumei, fie ea si sub forma de sulta.
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
IulianaTeodor, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florentina Pomponiu , Avocat 21:24, 20 Ianuarie 2018
Buna seara,

Care este costul pt iesirea din indiviziune?

Se culculeaza in valoare de 3% din valorea imobilului supus indiviziunii.

Taxa de timbru se va calcula la valorea stabilita de Adm. Financiara sau la grila Notariala. In cazul in care nu aveti posibilitati financiare puteti formula cererede ajutor social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj voluntar sau vanzare-cumparare monica-monica monica-monica Buna ziua, Situatie: [b]1.[/b] 4 mostenitori, succesiune facuta pt imobil confort 2(sot supravietuitor si 3 copii), 3 doresc sa vanda partea lor, cel de-al ... (vezi toată discuția)
Lesirea din indiviziune-cuantum taxa de timbru ddnely ddnely Buna ziua, Suntem doi proprietari a unui imobil in indiviziune compus din teren si constructii.Eu am o cota parte de 2/3 din teren si 2/3 din constructii iar ... (vezi toată discuția)
Proces de partaj sau de iesire din indiviziune? lotuss lotuss buna seara,detin impreuna cu fratele meu,dupa decesul tatalui ns.,50% dintro garsoniera;ceilalti 50% apartin matusei mele. deoarece fiica matusei locuieste in ... (vezi toată discuția)