avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Activitate AndreeaIlie29

Activitate AndreeaIlie29

Am inteles. Va multumesc!
Mi-a spus de la politie ca o sa fie nevoie sa vin decat o singura data, insa exista posibilitatea sa merg de fiecare data cand are proces?
Bună ziua,
În anul 2017 am fost angajată la o agenție de pariuri. Un client a spart un aparat și în data de 16.02.2021 am primit o citație pentru a mă prezenta în calitate de martor la dosarul penal pe care i l-a făcut. Menționez că poliția are acces la filmarea de atunci. În cazul în care nu mă prezint există consecinte? Iar dacă mă prezint o să trebuiască să merg mereu în tribunal? Vă mulțumesc!
Buna ziua,
Am lucrat la o firma incepand cu 25 octombrie 2018. Salariul in mana era de 1700 lei, in cartea de munca salariul minim pe economie. Am fost de acord acu acest aspect. Mentionez ca pe fiecare 20 ale lunii primeam salariul. In luna decembrie mai exact de pe 4 pana pe 14 am fost in concediu medical avand varicela. Din ce am inteles de la medicul de familie ar insemna sa se plateasca cu 75%. In data de 17 decembrie a fost ultima zi la aceasta firma. Intrebarea mea este cat o sa primesc salariul? Multumesc!
Răspuns la discuția Asigurari sociale
In cazul in care nu sunt platite contributiile de catre firma mai pot beneficia de prenatal?
Buna ziua, lucrez la o firma pe postul de operator dispecer. Sunt insarcinata in luna a 5-a si am aflat inca din luna a 4-a ca firma si-a schimbat denumirea. La ITM figurez pana in luna ianuarie 2015 cu contributiile sociale declarate la stat. Contractul la firma unde au fost declarate contributiile este incheiat in data de 11.06.2015. Contractul pe firma noua este inregistrat la ITM cu data de 05.06.2015 insa eu nu l-am semnat. Pot beneficia de prenatal si de indemnizatia pentru cresterea copilului? Pot sa ii oblig cumva printr-un concediu medical sa imi declare contributiile catre casa de sanatate?
Multumesc anticipat!