Buna ziua,
Am incheiat un precontract de V/C in care era stipulat faptul ca pana pe 30 august se va incheia si contractul de V/C. Am stabilit cu agentul de vanzari al dezvoltatorului deja din 11 august ca data sa fie 24 august , A fost de acord si m-a sunat inapoi sa-mi confirme si ora, 13:30.Azi am solicitat dezvoltatorului sa-mi puna la dispozitie un draft al contractului pe care-l voi incheia vineri, 24.08.2018. Deoarece nu am primit niciun raspuns am sunat direct la notariat si l-am solicitat direct. Mi s-a raspuns ca din pacate nu se poate deoarece notarul sustine ca nu sunt programata ppe 24.08 deoarece nun a primit inca de la dezvoltator extrasul de carte funciara !!! Sunt intr-o situatie disperata deoarece vineri la ora 10 eu vand apartamentul in care stau , am insistat pentru aceasta zi tocmai pentru a avea acelasi curs valutar !!! Imi dau seama cat de mult i-a deranjat ceea ce am cerut.!! Ce este de facut ? Va multumesc anticipat...
Asa este. Dar a insista sa-ti faci tot felul de profile si a insista sa ma contactezi desi eu tot raportez profilele sau le sterg request-urile este hartuire.
Buna ziua,
De mai mult timp imi apar pe facebook "Friend Request"-uri cu profile fake. Am vizionat profilul si l-am ignorat sau sters.In ultimele luni s-au intetit si s-au perfectionat in tehnica profilului fake in sensul ca isi iau profile ale prietenilor, isi copiaza continut al acestora, adica isi creaza un istoric si pana la urma te pacalesc...apoi te bombardeaza pe messenger...nu se rezolva doar raportand profilul deoarece persoabnele isi creaza alte si alte profile ....asta deja se numeste hartuire...as vrea sa stiu cui ma pot adresa pentru a rezolva cu hartuirea deoarece imi creaza o stare de panica, nu mai stiu cine imi scrie cu adevarat si cine-i fake...din greseala am dat si un nr de telefon crezand ca-i o ruda plecata...ma gandeam sa ma adresez cu o plangere la politia de cartier...doar ei pot inainta mai departe plangerea astfel incat se poate ajunge la adminii facebook pentru a bloca ip-urile de pe care se lanseaza atacurile sau chiar a face un trace pentru depistarea penalilor.
Ce ma sfatuiti? Cui ma pot adresa? Va multumesc
Buna ziua, as dori sa stiu daca o inregistrare cu telefonul mobil a unei conversatii intre parat si reclamant are sorti sa fie inceput de proba sau proba in instanta si in ce conditii. (banuiesc ca daca paratul are o cartela prepay nu s-ar putea face o corelatie intre el si acel numar de telefon). As dori sa am aceasta conversatie inainte de o eventuala mediere si de actiunea in instanta. Una ar fi proba furnizata de aplicatia de inregistrare din telefonul meu, a doua ar putea fi proba care ar putea fi furnizata de operatorul de telefonie mobila la cererea instantei. Va multumesc anticipat.
Cine a platit pana acum impozitul? Fostul administrator ar trebui sa stie cat se plateste sau ar trebui sa aiba idee unde sunt actele doveditoare de plata, ca sa aveti un punct de plecare pentru cuantumul de plata.
Incercati sa gasiti (in particular) pe cineva care lucreaza la Fisc si sa va calculeze suma. Sau, pentru o valoare orientativa, uitati-va in Codul Fiscal de pe site-ul Ministerului Finantelor.
Daca vreti sa platiti impozitul fara a trebui sa prezentati la ghiseu titlul de proprietate, pe care il veti obtine, cumva, ulterior, expediati suma reprezentand impozitul prin mandat postal. Astfel veti evita penalizarile si veti avea si dovada ca v-ati comportat ca un bun proprietar.