avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezvoltatorul imi face probleme la incheierea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezvoltatorul imi face probleme la incheierea contractului de V/C

Buna ziua,
Am incheiat un precontract de V/C in care era stipulat faptul ca pana pe 30 august se va incheia si contractul de V/C. Am stabilit cu agentul de vanzari al dezvoltatorului deja din 11 august ca data sa fie 24 august , A fost de acord si m-a sunat inapoi sa-mi confirme si ora, 13:30.Azi am solicitat dezvoltatorului sa-mi puna la dispozitie un draft al contractului pe care-l voi incheia vineri, 24.08.2018. Deoarece nu am primit niciun raspuns am sunat direct la notariat si l-am solicitat direct. Mi s-a raspuns ca din pacate nu se poate deoarece notarul sustine ca nu sunt programata ppe 24.08 deoarece nun a primit inca de la dezvoltator extrasul de carte funciara !!! Sunt intr-o situatie disperata deoarece vineri la ora 10 eu vand apartamentul in care stau , am insistat pentru aceasta zi tocmai pentru a avea acelasi curs valutar !!! Imi dau seama cat de mult i-a deranjat ceea ce am cerut.!! Ce este de facut ? Va multumesc anticipat...
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:23, 20 August 2018
Discutati cu ei.
Dar daca nu au extrasul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate dezvoltatorul invoca rezolutionarea contractului de rezervare fara motive juridice? AlexandraAlexandra23 AlexandraAlexandra23 Am semnat in luna mai 2019 in contract de promisiune de a achizitiona un apartament cu 2 camere cu finalizare decembrie 2020. Contractul a fost valabil 3 luni ... (vezi toată discuția)
Am semnat un precontract în care este o clauză conform căreia dacă nu semnez din rea-credință pierd toți banii, dar nu este explicat ce înseamnă. mă puteți lămuri? sorin22 sorin22 O sa incerc sa fiu succint: Am achitat(integral) un apartament(bloc nou) in care deja locuiesc, urmand ca contractul de v-c sa il facem pana pe data de ... (vezi toată discuția)
Anulare promisiune vanzare-cumparare casa andabucur123 andabucur123 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu raspuns. In luna august 2015 am semnat o promisiune de vanzare-cumparare pentru o casa pe care voiam sa o achizitionez ... (vezi toată discuția)