Sunt administrator la un bloc turn. Am avut adunare generala a asociatiei in care s-a hotarat anveloparea blocului .Am dat anunt la ziar in urma caruia s-au prezentat mai multe firme cu oferte. In conducerea asociatiei am ales trei oferte mai interesante ca pret si ca prezentare. Au fost afisate si dupa o saptamana s-a ale s una din ele. S-a instiintat administratorul firmei ca a fost aleasa oferta lui si e rugat sa vina si cu alte precizari, din care ne-am dat seama ca stie meserie .Am cerut relatii despre alte lucrari facute in oras, le-am vizionat si erau OK.S-au incheiat contracte cu locatarii unei coloane a blocului cu precizarea ca prima rata este jumatate din suma ce-i revine fiecarui proprietar, rata care s-a platit eliberandu-se chitanta; restul platindu-se la intelegere cu administratorul firmei. In contrct este stpulat ca odata platita prima rata la maxim dou zile sa inceapa lucrarea cu montare de schele si toate cele .A trecut o luna, lucrarea nu a inceput si nu ne mai raspunde nici la telefon acest administrator de firma. Va intreb ce e de facut ?
Cu multumiri , Lucian
Sunt administrator la o Asciatie de Proprietari si va rog sa-mi lamuriti "nedumerirea" : un proprietar vinde apartamentul in urma cu cinci ani ; in acelasi timp era proprietar de garaj la parterul blocului, garaj care nu-l vinde. In 2012 luna martie apare un domn (notar cunoscut ) ca a inchiriat garajul respectiv la cineva, pentru ca el l-a cumparat acum doi ani dar nu i-a incaput masina si de aceea nu l-a folosit . Intrebare : Asociatia de proprietari nu avea dreptul sa stie ca s-a schimbat proprietarul unui spatiu care face parte din condominiu pe care eu il administrez ? Cumparatorul (notarul cunoscut) nu era obligat sa instiiteze administratorul condominiului ca a cumparat acest garaj ? Multumesc mult ,Lucien.
Am o fata studenta ,22 ani ,i-i dau pensie alimentara , 25% din venit ,numai ca acum s-a angajat cu carte de munca .Intrebarea este : mai dau pensie ? Daca nu , cum procedez sa intrerup virara pensiei de catre intreprinderea unde lucrez . Mentionez ca relatia mea cu copilul este foarte buna , ea v-a beneficia de atentia mea in continuare , numai ca nu mai vreau ca mama ei sa beneficieze de banii din pensia alimentara . Ajunge !!!
Cu respect Lucien