buna seara..am si eu o intrebare...la 1 noiembrie am intrat in prenatal,sunt insarcinata in 7luni...prenatalul il am pana pe 6 martie...problema mea este ca am contractul de munca pana pe 13 ianuarie apoi imi va expira,ce pot face dupa 13 ianuarie,unde va trebui sa duc prenatalul?momentan il duc la locul de munca,mentionez ca lucrez la aceasta firma de 1an si 8 luni...multumesc anticipat
buna ziua,lucrez cu contract pe perioada determinata pana la 13.10.2015 si apoi nu se va mai prelungi,la cate zile de concediu am dreptul,mentionez ca am vechime la ei de un an jumatate
am inteles,doar ca nelamurirea mea este daca trebuie sa stau in somaj pana nasc?nu pot intra in prenatal?sunt 2 saptamani diferenta intre expirarea contractului si pana ar trebui sa intru in prenatal
multumesc pentru raspuns,totusi mie imi expira contractul pe 13 octombrie si pe 1 noiembrie ar trebui sa intru in prenatal...cum procedez?pe 13 intru in somaj pana nasc sau cum?
buna ziua!daca in contractul colectiv de munca nu este specificat ca am dreptul la cele 16 ore libere pe luna pentru consultatii nu am dreptul la ele?multumesc
buna ziua!am contract de munca pe perioada determinata si imi expira in octombrie 2015,iar eu ar trebui sa nasc in ianuarie,am dreptul la prenatal sau somaj pana nasc?va multumesc