avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul gravidelor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul gravidelor

buna ziua!daca in contractul colectiv de munca nu este specificat ca am dreptul la cele 16 ore libere pe luna pentru consultatii nu am dreptul la ele?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 3 Iulie 2015
Se aplica prevederile legale , adica cele ale OUG 96/2003.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere pentru gravida intr-o firma privata marinamyha90 marinamyha90 Pot sa beneficiez de zile libere pentru control medical in vederea supravegherii sarcinii in conditiile in care dovedesc acest fapt prin adeverinta medicala de ... (vezi toată discuția)
Dispensa de 16 ore lunar pentru consultatii pre-natale pentru angajatele gravide imosoft imosoft Buna ziua, Am niste intrebari legate de dispensa de 16 ore lunar pentru consultatii pre-natale, in cazul in care investigatiile se pot efectua numai in ... (vezi toată discuția)
Sarcina si locul de munca AndreeaCristina86 AndreeaCristina86 Buna ziua, Am si eu o nelamurire, daca se poate sa ma ajute cineva. Sunt insarcinata in 8 saptamani si deja am anuntat la munca. Problema sta in felul ... (vezi toată discuția)