avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Activitate rodiela2011

Activitate rodiela2011

Buna ziua,
Pot da in plata un credit ipotecar pentru un imobil care a fost executat silit? Trebuie sa apelez la un avocat pentru acea notificare?
Multumesc anticipat!!!
Cum este mai corect de procedat in cazul unui calcul al comisioanelor abuzive pe care le solicit in instanta , sa le calculez eu sau sa cer numirea unui expert judiciar? Sunt mai multe sanse sa castig daca apelez la expert judiciar?
Daca angajez avocat , mai este necesar sa sa ma mai prezint la interogatoriu ?
Multumesc anticipat !!!
Cine are dreptul din familia mea sa se inscrie la o licitatie a unui imobil care a fost in proprietatea mea?
Care ar putea fi motivul pentru care nu s-a publicat anuntul pentru o licitatie care era fixata pe 11.11.2015. Mentionez ca pe site-ul executorului nu apare imobilul scos la vanzaresi nici pe internet .

Răspuns la discuția poprire salariati

Carui punct din art 729 ar trebui sa ma conformez? pct (1) sau (3) ? Multumesc!!

Buna ziua,
Ce suma este obligatoriu de retinut ca poprire pentru credit bancar neachitat ,in cazul in care un salariat obtine un salariu net de 438 lei lunar si are trei persoane in intretinere?

Cum pot contesta o executare a unui credit pe care l-am contractat in 2008 , in 2010 am facut o refinantare si de prin 2011 nu am mai putut plati . Este corect sa treaca 3-4 ani pana sa numeasca un executor, timp in care sa creasca dobinzi penalizatoare exorbitante? Pot contesta executarea in ce priveste cuantumul dobanzilor , si a taxelor de administrare?
Ce risca o societate comerciala cu obiect unic , servicii stomatologice daca presteaza servicii fara autorizatiile necesare ?
Cum pot contesta o executare a unui credit pe care l-am contractat in 2008 , in 2010 a facut o refinantare si de prin 2011 nu am mai putut plati . Este corect sa treaca 3-4 ani pana sa numeasca un executor, timp in care sa creasca dobinzi penalizatoare exorbitante? Pot contesta executarea in ce priveste cuantumul dobanzilor , si a taxelor de administrare?