avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie executare
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie executare

Cum pot contesta o executare a unui credit pe care l-am contractat in 2008 , in 2010 a facut o refinantare si de prin 2011 nu am mai putut plati . Este corect sa treaca 3-4 ani pana sa numeasca un executor, timp in care sa creasca dobinzi penalizatoare exorbitante? Pot contesta executarea in ce priveste cuantumul dobanzilor , si a taxelor de administrare?

Alte discuții în legătură

Contestatie executare rodiela2011 rodiela2011 Cum pot contesta o executare a unui credit pe care l-am contractat in 2008 , in 2010 am facut o refinantare si de prin 2011 nu am mai putut plati . Este ... (vezi toată discuția)
Executare silita - dobanzi penalizatoare lestat lestat Buna ziua ! As vrea adresez si eu o intrebare legat de situatia mea. am contractat in cursul anului 2013 un credit ipotecar de 9000 euro la o institutie ... (vezi toată discuția)
Executare silita + dobanda penalizatoare bx3m bx3m Buna ziua, Am si eu o situatie cu o executare silita, si as avea nevoie de un sfat. In anul 2008 am luat un imprumut la o banca, in valoare de aproximativ ... (vezi toată discuția)