avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie executare
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie executare

Cum pot contesta o executare a unui credit pe care l-am contractat in 2008 , in 2010 am facut o refinantare si de prin 2011 nu am mai putut plati . Este corect sa treaca 3-4 ani pana sa numeasca un executor, timp in care sa creasca dobinzi penalizatoare exorbitante? Pot contesta executarea in ce priveste cuantumul dobanzilor , si a taxelor de administrare?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 08:57, 7 Iulie 2015
De contestat puteti contesta dar trebuie sa argumentati juridic ca este nelegal cum s-au calculat penalitatile.
Este corect să nu plătiți? Penalitățile curg pentru că dvs. nu vă executați obligația de plată și nu pentru că ei nu au cerut executarea, așa cum eronat afirmați.
În altă ordine de idei, penalitățile curg până la achitarea debitului, nu au nicio legătură cu executarea silitp, și în timpul executării vor curge penalități.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare rodiela2011 rodiela2011 Cum pot contesta o executare a unui credit pe care l-am contractat in 2008 , in 2010 a facut o refinantare si de prin 2011 nu am mai putut plati . Este ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit de consum mirrona80 mirrona80 Am facut un credit de consum fara garantii in martie 2008. In august 2009 am pierdut locul de munca si nu am mai putut plati ratele.Am incercat sa cer ajutor ... (vezi toată discuția)
Executare silita + dobanda penalizatoare bx3m bx3m Buna ziua, Am si eu o situatie cu o executare silita, si as avea nevoie de un sfat. In anul 2008 am luat un imprumut la o banca, in valoare de aproximativ ... (vezi toată discuția)