avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Activitate clau123

Activitate clau123

Nu are nimic semnalizat , am poze și filmare.

ynocentta a scris:

Aveti dreptul sa promovati actiune in instanta impotriva administratorului drumului respectiv
este necesar sa probati legal cu expertiza medicala leziunea suferita,eventuale complicatii,zile ingrijire,etc
Trebuiesc analizate anumite aspecte daca respectiva "gaura' era semnalizata,etc

Bună ziua , am.cazut într o gaura lângă un canal cu piciorul stâng in Brașov, în data de 19 decembrie. Am fractura la.picior stâng, va rog dacă ma puteți sfătui dacă pot da în judecata primăria.
Bună ziua, in cazul in care am primit notificare cu incetarea contractului de muncă, aflandu-ma in cele 90 de zile de probă și nu am fisa postului și nici evaluare,iar in ziua in care mi a fost trimis eram in concediu. Se poate face ceva?
Bună ziua, va rog frumos să mă ajutați cu un răspuns. Doresc sa divorțez de soțul meu. Avem împreună o fetiță de 1 an. El are firma, este asociat unic, dar și angajat pe un salariu minim pe economie - 1350 RON. Pot obține pensie alimentara din profitul firmei? Sa îmi ofere 25% din 1350 RON mi se pare foarte foarte puțin pentru întreținerea unui copil. Dividende nu cred ca exista. Va mulțumesc anticipat.
da, sigur .

Cornel Vasile a scris:

Sigur va prelungeste durata c.i.m. ?

Bună ziua, întrebare : contractul pe perioada determinata imi va expira pe 31 martie 2019, sunt însărcinată in luna 6, am anunțat de mult angajatorul despre sarcina si mi a spus că îmi va mai prelungi contractul pe inca 6 luni de la 1 aprilie 2019. Cand se suspenda mai exact contractul? Cand voi intra in prenatal? Daca eu am contract pe 6 luni de la 1 aprilie, asta înseamnă ca in septembrie acesta încetează definitiv, iar după cei doi ani de stat in postnatal voi fi nevoita sa îmi caut un job nou? Mulțumesc anticipat
Doamna s-a atins de oglinda masinii, masina fiind o duba de transport persoane, atat. Doar s-a atins, nu a fost lovita. Cei de la parchet, au scris in raspunsul ordonantei ca ar fi " suspiciune de accidentare" ceva de genul.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu inteleg in ce a constat accidentul. A avut loc vreun contact intre masina si pieton?

Buna ziua, in luna octombrie 2018, prietenul meu era la volanul autoturismului sau, oprind la o trecere de pietoni pentru a acorda prioritate unor biciclisti. Era in jurul diminetii, spun asta fiindca batea foarte tare soarele si cand a dat sa porneasca masina, s-a trezit pe trecerea de pietoni cu o femeie care iesise din clinica de vis a vis, vorbind la telefon , nefiind deloc atenta, aceasta s- a speriat si a inceput sa i aduca injurii. El a oprit masina, s-a dat jos sa o intrebe daca s-a intamplat ceva, daca s-a ranit, daca e nevoie sa o duca la spital, dar doamna numai in injurii il tinea. A venit si sotul acesteia cu masina personala, si a inceput si el sa il ameninte si sa-i spuna ca il va aranja politia. Prietenul meu a luat autoturismul si l-a dus intr-o curte in apropiere, si apoi s-a dus la o sectie de politie in apropiere , dar doamna cu domnul au sunat intre timp la politie. Cei de la sectie l-au trimis la asa-zis locul accidentului, unde i s-a facut un proces verbal, pe care nu l-a primit, si in urma acestuia i-au luat permisul si i-au deschis dosar la parchet. Doamna este sanatoasa, merge la munca, el depinde de permis, nu stie pentru cat timp i se va retine permisul. A facut o plangere, insa i s-a raspuns ca a fost considerat " fuga de la locul accidentului". Din octombrie nu are permis si nu avem idee ce sa facem ca el sa isi recupereze permisul.
Discuție Atac de panica
am facut un atac de panica la locul de munca, din cauza unui e-mail primit, se considera acc de munca? Au chemat colegii echipa SMURD findca mi s-au inclestat mainile.