avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sarcina si contract pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sarcina si contract pe perioada determinata

Bună ziua, întrebare : contractul pe perioada determinata imi va expira pe 31 martie 2019, sunt însărcinată in luna 6, am anunțat de mult angajatorul despre sarcina si mi a spus că îmi va mai prelungi contractul pe inca 6 luni de la 1 aprilie 2019. Cand se suspenda mai exact contractul? Cand voi intra in prenatal? Daca eu am contract pe 6 luni de la 1 aprilie, asta înseamnă ca in septembrie acesta încetează definitiv, iar după cei doi ani de stat in postnatal voi fi nevoita sa îmi caut un job nou? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 20 Februarie 2019
Sigur va prelungeste durata c.i.m. ?
da, sigur .

Cornel Vasile a scris:

Sigur va prelungeste durata c.i.m. ?

C.i.m. se suspenda de drept la data intrarii in concediu prenatal/postnatal.

C.i.m. se suspenda la initiativa dvs la data intrarii in CCC.

Intr-adevar, in septembrie încetează c.i.m. daca nu se va dispune o noua prelungire a acestuia sau se modifica durata c.i.m. in nedeterminata.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Însărcinată în timpul perioadei de probă Cristina256 Cristina256 Buna ziua! Ma aflu intr-un proces de recrutare pentru un post pe perioada determinata (18 luni), si as vrea sa stiu ce se intampla in cazul in care as ramane ... (vezi toată discuția)
Sarcina andreea998 andreea998 Am lucrat la o firmă aproximativ 2 ani.Firma s-a vândut si a fost preluată cu tot cu angajați de o altă firmă.Eu in acest moment sunt însărcinată în ... (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata ancamaria27 ancamaria27 Sunt angajata pe perioada determinata (CIM expira la 1 septembrie 2011). In prezent sunt insarcinata in luna a 6-a, data probabila a nasterii fiind pe 30 ... (vezi toată discuția)