avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Activitate rodevelopment

Activitate rodevelopment

Buna ziua si..Sarbatori fericite !

Avem un magazin online si ne deschidem un punc de lucru in Doraly. Dorim astfel sa vindem si engros dar si la bucata. Cum putem sa facem asta cat sa fie legal ? Gestiuni separate in aceasi locatie nu pot face...poate doar in depozit. Daca stabilesc un pret de en detail si la volum mare stabilesc praguri de reduceri este ok ?

Multumesc frumos

Mihaela Vlad
Buna ziua

Am inchiriat un stand la un targ de Craciun pe o firma ce are tva -ul anulat , asadar mi s-a emis o factura pt inchiriere stand fara tva. Intre timp am aplicat pt codul de tva si daca acesta soseste pana la inceperea targului ..imi voi putea deduce chiria de la stand , fiind factura fara tva?
multumesc frumos

intradevar ma refeream la CCC unde este conditia sa nu mai incasezi alte venituri.

nu am avut niciodata contract de munca pe aceasta firma si nici o alta plata prevazuta

buna ziua

detin o firma unde sunt asociat unic si administrator. Firma nu are nici un angajat ,nici activitate pentru moment, iar ca administrator nu incasez salariu.

Voi intra in concediu de maternitate pentru un an si posibil ca in acest interval ca firma sa aiba ceva activitate

pot ramane administrator? pana acum declaratiile fiscale erau semnate de mine ca economist.

trebuie neaparat sa pun un alt administrator?

Multumesc frumos