avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Decontare inchiriere stand
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Decontare inchiriere stand

Buna ziua

Am inchiriat un stand la un targ de Craciun pe o firma ce are tva -ul anulat , asadar mi s-a emis o factura pt inchiriere stand fara tva. Intre timp am aplicat pt codul de tva si daca acesta soseste pana la inceperea targului ..imi voi putea deduce chiria de la stand , fiind factura fara tva?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 19:00, 16 Noiembrie 2017
Nu, pt. ca cel care v-a inchiriat a aplicat regimul de scutire la inchiriere. Deci nu a emis factura fara TVA pt ca d-voastra aveti codul anulat.
Ultima modificare: Joi, 16 Noiembrie 2017
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibil storno factura? bbn_1982 bbn_1982 Buna seara! Am 2 intrebari: 1) Am emis niste facturi in luna septembrie cu TVA, pe baza unui contract de locatiune. Am inteles ca pentru aceste facturi nu se ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva Cris2005 Cris2005 Firma pe care o reprezint a incheiat un contract de inchiriere a unui imobil, de la o firma romaneasca, platitoare de TVA. Firma proprietara emite in fiecare ... (vezi toată discuția)
Participare la targ in romania.cum facturez catre italia 50% din suma (dpdv al tva) iuliaiuly iuliaiuly Buna ziua, Firma noastra a participat la un targ in Romania, platind chirie si TVA-ul aferent. Firma din Italia (noi fiind distribuitorii lor in Romania) ... (vezi toată discuția)