avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare engros
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare engros

Buna ziua si..Sarbatori fericite !

Avem un magazin online si ne deschidem un punc de lucru in Doraly. Dorim astfel sa vindem si engros dar si la bucata. Cum putem sa facem asta cat sa fie legal ? Gestiuni separate in aceasi locatie nu pot face...poate doar in depozit. Daca stabilesc un pret de en detail si la volum mare stabilesc praguri de reduceri este ok ?

Multumesc frumos

Mihaela Vlad

Alte discuții în legătură

Punct de lucru adrianabresug adrianabresug avem un pct de lucru cu activitate autorizata depozit engros si en detail .O parte din clienti persoane juridice cumpara de la noi cu factura si plata cu OP ... (vezi toată discuția)
Facturarea si vanzarea produselor en detail iulia37 iulia37 Buna dimineata, Vreau sa i-mi deschid o firma in luna Iulie iar punctul de lucru va fi in Dragonul Rosu.Daca declar punctul de lucru ca si vanzare en ... (vezi toată discuția)
Comert cu amanuntul niconica niconica Daca vand unei firme o cantitate mai mare de produse, in conditiile in care in obiectul de activitate am doar comert cu amanuntul am dreptul sa emit chitanta ... (vezi toată discuția)