avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Activitate strul_15

Activitate strul_15

Va putea sa se pensioneze la limita de virsta dupa anul 2023 luna Iulie la virsta standard de pensionare de 60 ani daca indepliniti conditia stagiului minim de cotizare de 15 ani. Stagiul standard complet de cotizare este de 30 ani.
Multumesc mult, sanatate.
Buna ziua,
Multumesc anticipat tuturor celor care-si fac timp sa citeasca mesajul meu si sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare:
Unchiul a murit. Descendent in viata o nepoata din partea unicului fiu (decedat si acesta). Unchiul a mai avut doi frati (decedati), au nepotii de frati in acest caz, drept de mostenire?
Multumesc inca o data tuturor celor car-si fact timp.
Guvernul a modificat legislația concediilor medicale și a introdus o amendă pentru angajații care nu declară medicalul peste tot, la toți angajatorii săi. Vorbim de o amendă între 1.000 și 2.000 de lei. Mai mult decât atât, persoanele respective vor risca să rămână fără indemnizația de concediu medical sau să fie obligate să dea banii înapoi.
Răspuns la discuția Sporuri
multumesc frumos
Discuție Sporuri
Buna ziua,
As dori sa stiu daca pot scrie in CIM la elementul SALARIU ca : " se acorda un spor de 0.25 lei km pentru fiecare kilometru parcurs" este legal conform Legii 52/2003 ??
Multumesc