avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporuri

Buna ziua,
As dori sa stiu daca pot scrie in CIM la elementul SALARIU ca : " se acorda un spor de 0.25 lei km pentru fiecare kilometru parcurs" este legal conform Legii 52/2003 ??
Multumesc
Cel mai recent răspuns: strul_15 , utilizator 14:36, 13 Iulie 2015
Legea nr.53/2003 - Codul Muncii nu reglementeaza sporurile care pot fi acordate salariatilor , in afara de sporul pentru munca de nopate sau pentru munca suplimentara.

Sporurile care se acorda de angajator pot fi mentionate in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al acestuia.

multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnformare spor izolare naxi28 naxi28 lucrez de cca.30 ani in ture 12.24 in conditii de izolare as dori sa stiu daca pot beneficia de spor de izolare si daca am ceva reducere la varsta de ... (vezi toată discuția)
Noul revisal si sporurile nepermanente draganmariana draganmariana Of, am urmatoarea problema: am o societate in care dam spor de sambata si duminica 5% iar spor de sarbatori legale la fel 5 % , acestea sunt prevazute cu act ... (vezi toată discuția)
Modificare cim? aartist aartist Buna ziua, Am un salariat care pe langa salariul de baza, beneficiaza de un spor de 15% din salariul de baza si anume spor sistematic peste program. Avand in ... (vezi toată discuția)