avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Activitate seby2002us

Activitate seby2002us

Discuție Lămurire ICC
Cu respect! Soția mea a beneficiat de concediu de maternitate in perioada 01 08 2017 până la 31 11 2017 dar care nu beneficiază de Ccc,ea neavând minim 12 luni lucrate,insa eu mă incadrez pentru acest drept fapt pentru care mi-am suspendat realizarea de venituri în intervalul celor 60 de zile de când a încetat concediul maternal al soției,și am depus dosarul la Primărie.Va rog să-mi spuneți punctual daca dreptul la ICC îmi va fi stabilit și acordat începând cu următoarea zi celei în care s-au terminat concediul de maternitate,sau de la momentul la care eu mi-am suspendat veniturile,sau am depus cererea? Menționez că mi-am suspendat realizarea de venituri în data de 26 01 2018 și tot în acea zi am depus dosarul la Primărie.Rog respectuos un răspuns personal dat de către dumnevoastră,deoarece ce nu înțeleg exact prevederile art 15 din OUG 111/2010 și art 23 alin 1 și 2 din Hg 52/2012. Va mulțumesc anticipat
Răspuns la discuția Concediu icc
Mulțumesc pentru lămuriri,dar va rog sa-mi spuneți punctual daca eu am suspendat realizarea de venituri în intervalul celor 60 de zile de la încetarea concediului de maternitate,și am depus dosarul la primărie,plata dreptului se cuvine începând cu ziua următoare celei în care a luat sfârșit concediul de maternitate,sau de la momentul depunerii cererii? Menționez că cei de la Ajpis Vaslui considera că la art 23 alin 2 din Hg 52/2011 prevede că dreptul se acordă de la data la care s-au suspendat veniturile,sau sa aprobat concediul...Va mulțumesc și mă scuzați pentru insistenta
Cu respect domnule avocat...Va rog sa ma ajutati daca sunteti amabil in urmatoarele: Dupa 9 cereri pe parcursul unui an de zile,cereri pentru un ajutor de urgenta inaintate la institutia AJPIS,acelasi caz,acelasi director propune o suma spre aprobare fata de aceste cereri,doar ca eu am facut doua plangeri si la ANPIS.Va rog daca puteti sa-mi spuneti,eu as putea sa actionez in instanta acea persoana care in tot acest timp a refuzat sa de-a curs cererilor mele ba chiar uneori nu a raspuns la petitii,nu a efectuat anchetele sociale,si a clasat petitiile,insa dupa circa un an de plangeri,reveniri,tot el nevoit a aprobat si a propus 4000 lei pentru aceasta cauza.. Va multumesc mult
Răspuns la discuția CCC
Va multumesc foarte mult pentru lamuriirile date...Cu respect!!!
Discuție CCC
Neplata de catre angajator fata de contributiile de asigurari sociale afecteza angajatul care doreste sa intre in CCC daca el a lucrat min 12 luni? Multumesc anticipat