buna ziua, va prezint urmatorea situatie. Lucrez in invatamant, am beneficiat de concediu de ingrijirea copilului (al doilea) pana la 1 ianuarie 2017. Reintorcandu-ma in activitate m-i s-a spus ca vo ifi incadrata la urmatoarea treapta de vechime efectiva (14-18 ani) chiar daca acesti ani nu sunt toti lucrati efectiv la catedra, fiind intrerupti de cele doua CIC-uri. Intrebarea mea este beneficiez sau nu de OUG 124/2011, art.17 care prevede " CIC constituie vechime in munca si in serviciu, precum si in specialitate "? multumesc
multumesc pentru promptitudine as vrea sa mai mentionez ca in contract, desi apare numele firmei, firma este reprezentata doar printr-o persoana la care apare doar prenumele, fara alte date personale, poate fi contestat contractul sau e in regula si asa?
Buna ziua, va prezint urmatoarea situatie in care ne aflam:
o persoana in varsta de 76 ani a participat la o prezentare de produse (oale si saltele) unde a semnat un contract de cumparare a unor oale si saltele. A platit un avans de 1000 lei iar restul pana la 3800lei trebuie platiti in rate. A depasit termenul de returnare a acestor produse (14 zile mentionate in contract) si dorim rezilierea acestui contract( persoana in cauza nu si-a dat seama de suma ceruta si nu o poate plati). Am depus intre timp o cerere de returnare a produselor si de reziliere a contractului la care nu s-a primit raspuns (depusa acum 90 zile) Firma intre timp si-a mutat sediul si nu mai este de gasit nici la telefon. Ce putem face si cui sa ne adresam pentru a rezilia acest contract astfel incat sa nu trebuiasca sa se mai plateasca si mai ales sa nu apara penalitati de intarziere a platii? Multumim
Buna ziua, prezint urmatoarea situatie in care ma aflu: sunt profesor suplinitor calificat. Din data de 6 iulie2015 am intrat in concediu de ingrijirea copilului dorind sa stau in acest concediu timp de doi ani, dar contractul meu de munca expira in data de 31 august 2015(fiind pe perioada determinata). Este necesar sa imi iau un alt post in invatamant sau pot ramane linistita pana la terminarea concediului de ingrijire a copilului?