avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... transa de vechime in invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

transa de vechime in invatamant

buna ziua, va prezint urmatorea situatie. Lucrez in invatamant, am beneficiat de concediu de ingrijirea copilului (al doilea) pana la 1 ianuarie 2017. Reintorcandu-ma in activitate m-i s-a spus ca vo ifi incadrata la urmatoarea treapta de vechime efectiva (14-18 ani) chiar daca acesti ani nu sunt toti lucrati efectiv la catedra, fiind intrerupti de cele doua CIC-uri. Intrebarea mea este beneficiez sau nu de OUG 124/2011, art.17 care prevede " CIC constituie vechime in munca si in serviciu, precum si in specialitate "? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 11 Februarie 2017
Perioadele în care personalul didactic s-a aflat în concediul pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani, respectiv 3 ani, nu întrerup vechimea în învăţământ., se prevedea in Legea 63/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea sporului de stabilitate in invatamant maya_dumy maya_dumy Am inceput activitatea in invatamant la 01.09.2002. In perioada 01.01.2009 - 31.08.2010 am avut contractul de munca suspendat deoarece am stat in concediu ... (vezi toată discuția)
Stabilire transa incadrare invatamant si acordare spor stabilitate  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am tot gasit subiecte despre incadrarea celor cu vechime de peste 10 ani in invatamant si implicit acordarea sporului de fidelitate. Am inteles ca pana la ... (vezi toată discuția)
Cic este considerat vechime in invatamant? Ali 1 Ali 1 Buna ziua,va rog sa ma lamuriti cu privire la perioada CIC .Aceasta se considera sau nu vechime in invatamant si se ia in calcul la incadrarea in grupa de ... (vezi toată discuția)