avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Activitate tibit

Activitate tibit

Buna ziua, am si eu nevoie de o indrumare, am cumparat online din franta un scuter iar cand am fost la rar acesta a fost respins si blocat in baza lor de date. motivul fiind urmatorul:

motociclul in cauzã a fost respins la activitatile solicitate din cauza neconformitatilor constatate la identificarea acestuia: numărul de identificare este poansonat neconform, suportul numärului de identificare prezint urme de interventii mecanice nautorizate, iar plăcuta
constructorului lipseste.

Având in vedere cele de mai sus, RAR ar putea continua activitatile specifice n conditiile in care organele abilitate (organe de urmãrire penala, parchete sau instante de judecat) stabiles identitatea vehiculului si dispun in sarcina institutiei noastre poansonarea numărului de identificare si eliberarea documentelor necesare inmatricularii acestui vehicul.

am urmatorele intrebari:
1. Unde trebuie sa ma adresez si este nevoie de avocat
2. Imi puteti recomanda un avocat specializat pe asa ceva , daca e cazul
3. pe timpul solutionarii dosarului, scuterul o s fie retinut?

Multumesc
Buna ziua,

am aflat curand ca numele firmei mele este inregistrat de un partener pe site-ul [ link extern ] /

un scurt istoric al firmei mele este:

- am creat firma in 2017 FIRMA ca singur asociat
- in 2018 am gasit un partener pentru sales care a creat in Olanda o firma cu acelasi nume FIRMA bvba si tot atunci a inregistrat si numele (nu suntem asociati impreuna la nici una din ele, fiecare este pe firma lui)
- tot in 2018 eu am inchis FIRMA si am facut alta cu acelasi nume numai ca am adagat un cuvant in nume FIRMA NOUA care este activa si acum

Exista un procedeu prin care sa imi revendic numele? in conditiile in care numele a fost folosit si inca este de mine de la inceput?

Salutare,

Urmeaza sa trec in curand de la pfa (norma de venit) pe SRL-D, intrebarea mea este daca inchid PFA-ul luna urmatoare si deschid firma, trebuie sa platesc pana la sfarsitul anului darile catre Anaf? sau e sufient sa platesc doar pana la trimestrul acesta.


Multumesc