avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... drepturi intelectuale nume companei
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

drepturi intelectuale nume companei

Buna ziua,

am aflat curand ca numele firmei mele este inregistrat de un partener pe site-ul [ link extern ] /

un scurt istoric al firmei mele este:

- am creat firma in 2017 FIRMA ca singur asociat
- in 2018 am gasit un partener pentru sales care a creat in Olanda o firma cu acelasi nume FIRMA bvba si tot atunci a inregistrat si numele (nu suntem asociati impreuna la nici una din ele, fiecare este pe firma lui)
- tot in 2018 eu am inchis FIRMA si am facut alta cu acelasi nume numai ca am adagat un cuvant in nume FIRMA NOUA care este activa si acum

Exista un procedeu prin care sa imi revendic numele? in conditiile in care numele a fost folosit si inca este de mine de la inceput?

Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:15, 12 Februarie 2020
marcile sunt teritoriale, adica unde sunt inregistrate, acolo sunt valabile. daca vreti sa va revendicati marca, o puteti face in justitie. contactati un avocat specializat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosire marca inregistrata alinutza81_23_11 alinutza81_23_11 Va supun atentiei problema mea , va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi . Detineam un site , unde vindeam bijuterii fara valoare , ... (vezi toată discuția)
Keyword ca marca inregistrata ellada ellada Problema sta in felul urmator, nu am sa dau datele reale ca sa nu intampin alte dificultati. Am cumparat un domeniu care cubrinde un keyword care dupa ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marca la osim tudor9 tudor9 Buna ziua, Va prezint fragment din practica inregistrarii unei marci la osim si dificultatea acestui procedeu, rugandu-va, totodata, sa-mi furnizati unpunct ... (vezi toată discuția)