avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Trecere de la Pfa la Srl-d
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Trecere de la Pfa la Srl-d

Salutare,

Urmeaza sa trec in curand de la pfa (norma de venit) pe SRL-D, intrebarea mea este daca inchid PFA-ul luna urmatoare si deschid firma, trebuie sa platesc pana la sfarsitul anului darile catre Anaf? sau e sufient sa platesc doar pana la trimestrul acesta.


Multumesc



Ultima modificare: Vineri, 31 Iulie 2015
tibit, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:17, 31 Iulie 2015
Cand veti depune la finante actele de radiere pfa de la registrul comertului, veti depune si o noua declaratie 220 pentru aceste luni din 2015 pana la data radierii si vi se va emite o noua decizie de impunere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa GOG STELIAN GOG STELIAN La inchiderea PFA este obligatoriu plata impozitelor catre finante sau acestea se pot plati si dupa inchidere (vezi toată discuția)
Inchidere pfa norma de venit Tiberiu_Palade Tiberiu_Palade Buna ziua, Am un pfa cu norma de venit la care as dori sa depun actele de inchidere in urmatoarele zile. In luna ianuarie nu am avut nicio activitate pe ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa prest prest Buna ziua. Pentru a inchide un PFA se depune la ANAF declaratia 200 pt.anul 2017 si se plateste impozitul final aferent anului 2017? Multumesc frumos (vezi toată discuția)