avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate iuliuscarmen51

Activitate iuliuscarmen51

In anul 2005 am achizitionat o masina prin banca-leasing achitând-o în 2009. Am facut cerere de restituire a taxei de inmatriculare la fisc în 2018 atasând facturile doveditoare. In caest moment fiscul nu poate sa-mi returneze banii si ma trimite la banca, desi în 2005 ca utilizator eu am platit taxa de inmatriculare. Intrebare: Ce trebuie sa fac ca sa-mi recuperez 160 euro?
Discuție taxa speciala
In anul 2005 am achizitionat o masina prin banca-leasing achitând-o în 2009. Am facut cerere de restituire a taxei de inmatriculare la fisc în 2018 atasând facturile doveditoare. In caest moment fiscul nu poate sa-mi returneze banii si ma trimite la banca, desi în 2005 ca utilizator eu am platit taxa de inmatriculare. Intrebare: Ce trebuie sa fac ca sa-mi recuperez 160 euro?
Daca fondul de reparații este trecut in lista de intretinere impreuna cu cheltuielile de intretinere, iar totalul sumei de plata pe luna respectiva este calculat impreuna,
Intrebarea este: se elibereaza o singura chitanta sau in mod separat?
intr-o asociatie de proprietari se foloseste un deviz de lucrari. Ce trebuie sa mai aibe la baza acest deviz in afara de contractul de prestari servicii pentru a se dovedi toate materialele folosite in mod legal?
Răspuns la discuția Constituire fond reparatii
Va multumesc.
Am aflat de o sumă de bani după 4 ani de zile. Suma reprezintă o reparație la care am contribuit și eu. În acest timp suma nu apare ca restanță, nu apare în listele de plată de întreținere sau pe o altă listă cu restanțieri. Mi s-a spus că nu există penalizare la aceasta.
Mai sunt obligat la plata acesteia?