avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plati separate prin chitante
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plati separate prin chitante

Daca fondul de reparații este trecut in lista de intretinere impreuna cu cheltuielile de intretinere, iar totalul sumei de plata pe luna respectiva este calculat impreuna,
Intrebarea este: se elibereaza o singura chitanta sau in mod separat?
Ultima modificare: Duminică, 8 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:49, 9 Iulie 2018
Mergeti la casieria as. proprietari si achitati suma inscrisa pe lista de plata, intretinere pe primul rand - suma, apoi pe randul al doi-lea fondul de reparatii.- suma (total sau partial).
Urmariti pe urmatoarea lista de plata platile efectuate.
Chitatnta separata se elibereaza doar pentru Fondul de rulment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond reparatii la bloc Volentir Mircea Volentir Mircea Cand in listele de plata lunare sunt prevazute sume si pentru fondul de reparatii, in chitantele ce se elibereaza proprietarilor trebuie sa se specifice in ... (vezi toată discuția)
Administratorul emite o singură chitanță, cu două sume, pentru întreținere și fondul de reparații., deși legea prevede câte una pentru fiecare. cum e legal să procedeze? Fireball Fireball Administratorul asociatiei noastre emite chitante pentru incasarea sumelor din lista de plata folosind o imprimanta termica portabila. Dar pe chitanta emisa ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am vrut sa imi platesc intretinerea dar nu a vrut ... CHIRIAC M. CHIRIAC M. Buna seara. Am vrut sa imi platesc intretinerea dar nu a vrut sa imi primeasca bani decat dupa ce platesc restantele la fondul de rulment si fondul de ... (vezi toată discuția)