avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fond reparatii la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fond reparatii la bloc

Cand in listele de plata lunare sunt prevazute sume si pentru fondul de reparatii, in chitantele ce se elibereaza proprietarilor trebuie sa se specifice in mod expres suma incasata pentru acest fond ? Exista in Legea 230 vreo mentiune in acest sens?
Multumesc pentru raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 07:31, 18 Iulie 2012
Pentru sumele impuse si percepute in contul alimentarii fondurilor individuale,se intocmesc chitante distincte fata de chitantele prin care se justifica perceperea si incarcarea gestiunii asociatiei de propritari cu c/v cote intretinere lunara
Nu, pentru fondul de reparatii nu se dau chitante separate. Asta se intampla numai pentru fondul de rulment.

In situatia cand in lista am cota intretinere si fond de reparatii, nu primesc chitanta daca am bani doar pentru a plati reparatia, este refuzata incasarea, nu se da chitanta separata?
Cred ca vi s-a raspuns destul de clar.
Ce anume?
Ca daca platesti doar fondul de reparatii nu primesti chitanta pentru valoarea respectiva, deci nu primesti chitanta separata.

Alte discuții în legătură

Tabelul cu cotele de intretinere - rubrici separate pentru fondul de reparatii si rulment ? Lidia2012 Lidia2012 Buna ziua. V-as ruga sa ma lamuriti daca tabelul cotelor la intretinere trebuie sa aiba coloane separte pentru fondul de rulment, respectiv de intretinere. De ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment user43 user43 In asociatia de proprietari ,din care fac parte , fondul de rulment apare trecut in cheltuielile de intretinere curenta, generand astfel penalitati ptr ... (vezi toată discuția)
Restante la plata intretinerii sorraine sorraine buna ziua. am o restanta de cateva luni la intretinere.(1000 lei). platesc lunar o suma de 150 lei.atat imi permit deocamdata . pot sa cer casierului sa mi ... (vezi toată discuția)