avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate stefan-08

Activitate stefan-08

Ce baza legala exista pentru recuperare integrala ( la bugetari ) ?
Da. Scuze...intrebarea era: integral sau esalonat ?
Buna ziua, Un salariat a dat in judecata pe angajator deoarece i-a fost retinuta din salariu o suma de bani. ( sanctiune ). Cum recupereaza salariatul suma retinuta daca a castigat in instanta? Esalonat sau in transe?
Buna ziua. Ma intereseaza daca contabilul trebuie sa semneze contractele, intr-o institutie publica, alaturi de director. Compartimentul financiar- contabil are o singura persoana angajata , cu studii superioare, fara indemnizatie de conducere doar cu viza CFP. Multumesc anticipat.
Buna ziua.Ma intereseaza daca mustrarea scrisa este considerata sanctiune. Care sunt urmarile acestei sanctiuni ? Ce implicatii care asupra CV-lui persoanei respective?
Buna seara. Ma intereseaza daca o persoana care lucreaza in doua unitati cu 0.5 norma in fiecare unitate, poate sa beneficieze de deducere copil in ambele unitati. Multumesc
Răspuns la discuția EXPERT PARTE
Multumesc frumos
Discuție EXPERT PARTE
Buna ziua. Am facut reclamatie la Politie deoarece vecinul din spate a intrat in terenul nostru si a ocupat abuziv o suprafata. Nu am reusit sa ne intelegem pe cale amiabila. Dosarul a ajuns la Procuratura si a fost desemnat un expert pentru masuratori. Avem ceva rezerve si vrem sa venim cu expert parte. Intrebarea mea este urmatoarea: trebuie sa fie expert sau poate sa fie si un inginer cadastrist ?
Buna ziua. Am inregistrat eronat un concediu medical ca initial el fiind de fapt in continuare, motiv pentru care s-a modificat baza ( din cauza hotararilor judecatoresti ), salariatul incasand o suma in plus. Cum se poate recupera suma de la salariat ( acesta este de acord )? Mentionez ca noi nu lucram cu numerar, nu avem chitantier.