avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Angajarea cheltuielilor intr-o institutie publica
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Angajarea cheltuielilor intr-o institutie publica

Buna ziua. Ma intereseaza daca contabilul trebuie sa semneze contractele, intr-o institutie publica, alaturi de director. Compartimentul financiar- contabil are o singura persoana angajata , cu studii superioare, fara indemnizatie de conducere doar cu viza CFP. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 08:32, 21 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde cum este stabilit în procedura operațională "ALOP"
Angajarea şi ordonanţarea cheltuielilor se efectuează numai cu viza prealabilă de control financiar preventiv propriu.
Citiți această procedură"
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza cfp + ordine si obligativitate: semnaturi si vize facturi? oanaportar oanaportar Va rog sa ma ajutati cu un sfat in domeniul contabilitatii cu privire la urmatoarea problema: - este vorba despre o publica - colegul meu, economist, a ... (vezi toată discuția)
Acordare viza cfp cocutaioly cocutaioly sunt angajata la o unitate bugetara , am studi superioare , dar juridice de drept sunt incadrata ca referent superior, am depus dosar de viza cfp, mi se acorda ... (vezi toată discuția)
Viza control financiar preventiv ContSters278216 ContSters278216 Buna-ziua! V-as ruga sa-mi comunicati daca la o primarie de comuna viza controlului financiar preventiv se poate exercita de o persoana cu studii superioare ... (vezi toată discuția)