avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Concediu Medical platit in plus
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Concediu Medical platit in plus

Buna ziua. Am inregistrat eronat un concediu medical ca initial el fiind de fapt in continuare, motiv pentru care s-a modificat baza ( din cauza hotararilor judecatoresti ), salariatul incasand o suma in plus. Cum se poate recupera suma de la salariat ( acesta este de acord )? Mentionez ca noi nu lucram cu numerar, nu avem chitantier.
Ultima modificare: Miercuri, 5 August 2015
stefan-08, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Blaga , Contabil 09:42, 5 August 2015
Indicati salariatului contul IBAN din care ati efectuat plata, iar el va depune banii fie prin virament, fie in numerar la trezoreria cu care lucrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto de recuperat pdn38 pdn38 Am castigat in instant recuperarea taxei auto. Care sunt urmatorii pasi si ce taxe, acte imi sunt necesare in continuare. (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua Avem un debitor persoana juridica, cu sediul social in Buftea. Am sunat la Trezoreria Buftea, sa-mi furnizeze contul in care pot vira taxa ... (vezi toată discuția)
Refuzul angajatorului de a plati drepturile salariale ale unui ... contsters111 contsters111 Refuzul angajatorului de a plati drepturile salariale ale unui angajat in numerar, pe motiv ca este pandemie si ca nu au casier. Contabilul sau secretara nu ... (vezi toată discuția)