avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate neagu11

Activitate neagu11

Buna ziua !
As dori sa stiu si eu cat dureaza judecata datorata faptului ca vanzatorul unei masini nu.mi elibereaza certificat fiscal in vederea inmatricularii pe motiv ca are datorii mari la stat ? Astept raspuns ! multumesc anticipat !
Răspuns la discuția Problema certificat fiscal !
Multumesc de raspuns .
Dotoriile sunt in jur de 7000 Ron cum am spus , e o suma considerabila, daca nu poate sau nu vrea cum as putea sa rezolv acest lucru ?
Buna ziua ! Recent am cumparat o masina de la un intermediar care acum nu imi poate da certificatul fiscal necesar pentru a o inmatricula pe numele mamei . Detin certificatul fiscal ( din August 2014 ) al primului proprietar dar intermediarul nu imi poate da acest act pe motiv ca are datorii la stat ( undeva la 7000 RON spune el ) . In afara de procedura cu instanta de judecata pot proceda in felul urmator ? :
-- Mama sa-mi vanda mie masina cu contract de v/c
-- Sa inregistreze masina la primarie platind impozitul
-- Si sa-mi elibereze mie certificat fiscal pentru a o inmatricula .

** Se poate proceda in acest fel ? Cam ce suma ar reprezenta impozitul din August 2014 - > August 2015 ?
Multumesc anticipat !
Iti multumesc tare mult de raspuns ! Este exact ce aveam nevoie ! :)
In talon nu scrie instrainat , am contract de v/c !
Cum poate fi recuperat talonul avand in vedere ca nu s-a rezolvat problema retinerii acestuia ? Pot sa incep sa inscriu masina daca talonul este retinut inca ?
Buna ziua ! Am si eu o problema din care nu reusesc sa lamuresc anumite chestiuni si va cer ajutorul in vederea clarificarii .
In Martie 2015 am achizitionat o masina de la un intermediar ( Masina inscrisa pe Bacau ) eu fiind din Buzau , iar in Iunie 2015 mi-a fost retinut certificatul de inmatriculare pe motiv ca nu am transcris dreptul de proprietate in 30 de zile .
Acum doresc sa inmatriculez masina pe numele meu insa nu detin certificatul de inmatriculare care este la Bacau in momentul asta .
Mentionez ca detin certificat fiscal al proprietarului din carte , al intermediarului , dovada ANAF ca taxa e nerecuperata si celelalte acte ale masinii si nu stiu exact daca pot demara procedura de inmatriculare avand in vedere ca certificatul este retinut . Ma puteti ajuta cu cateva detalii va rog :( ? Multumesc anticipat ! :(