avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecata -> Certificat fiscal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecata -> Certificat fiscal

Buna ziua !
As dori sa stiu si eu cat dureaza judecata datorata faptului ca vanzatorul unei masini nu.mi elibereaza certificat fiscal in vederea inmatricularii pe motiv ca are datorii mari la stat ? Astept raspuns ! multumesc anticipat !
Termenul pentru solutionare este conditionat in primul rand de bagajul de activitate al instantei care este investita cu autoritatea sa solutioneze cauza
neagu11 a scris:

Buna ziua !
As dori sa stiu si eu cat dureaza judecata datorata faptului ca vanzatorul unei masini nu.mi elibereaza certificat fiscal in vederea inmatricularii pe motiv ca are datorii mari la stat ? Astept raspuns ! multumesc anticipat !

2-3 termene de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzatorul nu vrea sa imi elibereze certificat fiscal OVYBUB OVYBUB Bună ziua! Am cumpărat o maşină neânmatriculată în ţară de la un cetăţean din Ploieşti. În vederea înmatriculării mi s-a cerut printre alte ... (vezi toată discuția)
Cel care mi-a vandut un autoturism refuza sa-mi ofere certificatul fiscal. Catalina05 Catalina05 Buna ziua ! Intampin si eu o mare problema, am achizitionat un autoturism adus din Italia de un individ din Deva, problema este ca am nevoie de certificat ... (vezi toată discuția)
Cum fac sa obtin mai repede hotararea judecatoreasca? gl01bxg2003 gl01bxg2003 Am avut un proces pentru inmatricularea unui autoturism adus din afara fara taxa. Am fost reprezentat de un avocat (din punctul ei de vedere si-a facut ... (vezi toată discuția)