avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Activitate blakie21

Activitate blakie21

Daca am platit contributiile la cass si somaj intr-un cont gresit cum recuperez banii si remediez situatia?
Daca sunt licentiata in finante banci pot semna bilantul contabil al firmei mele?
Precizez ca sunt unic asociat si sunt microintreprindere, eu tin si contabilitatea.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Discuție Taxare inversa
Am mai pus o intrebare referitoare la acest subiect dar cred ca nu am fost prea explicita.
Am un pfa care nu este platitor de tva. Obiectul de activitate este producere scari din lemn si deoarece am avut comenzi in spatiul intracomunitar a trebuit sa ma inregistrez ca operator in spatiul intracomunitar. Am primit un cod de identificare cu RO . Intrebarea mea este pot sa achizitionez materia prima din lemn folosindu-ma de taxarea inversa tinand cont ca eu vand produsul finit in U.E. (adica daca pot folosi cui-ul cu Ro pentru achizitii interne destinate exportului)
Discuție Taxare inversa
Bunaziua, as dori sa intreb daca se poate folosi taxarea inversa la masa lemnoasa si pentru a produce marfa se va fi exportata in ue eu detinand un cui pentru livrarile intracomunitare cu ro iar in tara sunt neplatitor de tva?
Este adevarat ca s-a dat o ordonanta de guvern care modifica aceasta lege sau este in dezbatere? Daca da ce nr. are?
Multumesc
Răspuns la discuția Factura externa
Multumesc
Discuție Factura externa
Daca sunt inregistrat in tara ca neplatitor tva ,dar am certificat ue ca platitor tva cum facturez produsele vandute in tari membre ue?
Răspuns la discuția Inregistrare salariu
Multumesc mult pentru lamuriri!!
Răspuns la discuția Inregistrare salariu
Eu am transsmis raportul la itm inainte de 17.08.2015 si am primit o parola pentru rapoartele ulterioare .Asta nu am inteles , transmit statul de salariu pe care il inregistrez lunar sau doar cand am un angajat nou?
Buna ziua, am inregistrat primul salariat al firmei care a inceput lucru cu 17.08.2015, data de retributie fiin 25 ale lunii. Intrebarea mea este cand trimit raportul catre revisal in lune august sau in septembrie?