avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare salariu

Buna ziua, am inregistrat primul salariat al firmei care a inceput lucru cu 17.08.2015, data de retributie fiin 25 ale lunii. Intrebarea mea este cand trimit raportul catre revisal in lune august sau in septembrie?
Cel mai recent răspuns: blakie21 , utilizator 10:04, 25 August 2015
Ce raport sa trimiteti ?

C.i.m. se inregistreaza in REVISAL cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariatul in cauza.
In speta, data de 14.08.2015 este data cand trebuia sa transmiteti REVISAL-ul.
Eu am transsmis raportul la itm inainte de 17.08.2015 si am primit o parola pentru rapoartele ulterioare .Asta nu am inteles , transmit statul de salariu pe care il inregistrez lunar sau doar cand am un angajat nou?
Nu transmiteti nimic la ITM, daca nu aveti modificari la c.i.m. sau noi angajari.

Statele de plata nu se mai depun la ITM , incepand cu data de 01.01.2011.
Multumesc mult pentru lamuriri!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)
Revisal sanducatanas sanducatanas Am infiintat o SRL si nu stiu cand se transmite revisalul lunar sau numai cand sunt modificari.Multumesc (vezi toată discuția)
Semnez cim, vreau sa stiu termenul limita cand angajatorul este obligat sa-l inregistreze larafabian larafabian dupa ce semnam cim, care este termenul de depunere de catre angajator al acestuia la itm? (vezi toată discuția)