avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Activitate cristian-nicolae

Activitate cristian-nicolae

Eu si sotia mea avem o nelămurire si speram sa aflam un raspuns avizat. Sotia intenționează să se întoarcă la serviciu mai devreme cu 60 zile,dupa ce a stat in concediu de crestere 1 an si 10 luni.
În această situație ea ar beneficia de o sumă compensatorie până la finele acelor 60 de zile sau până la finalul a 3 ani?
Si acum vine adevarata nelămurire. Stim ca nu poate fi concediata timp de 6 luni dupa întoarcerea la locul de munca . Însă după aceste 6 luni, daca ea ar fi concediata ( pentru ca a fost angajată alta persoana intre timp ) exista vreo baza legală sa beneficieze in continuare de acea suma compensatorie?
Mulțumesc
Discuție Dividente Dacia
Va salut. Imi cer scuze daca intrebarea este off topic.
Dupa o discutie cu mama mea , doresc o părere avizată. In epoca premierului Văcăroiu ambii parinti si.au introdus acele dividente la Dacia. Tatal meu a decedat iar ea nu s.a interesat de soarta acelor dividente. M.a intrebat cum poate da de urma lor si sa le afle situatia. Eu nu i.am.putut raspunde , de aceea am.apelat la d-voastra.
Multumesc fain!
intr-o librarie sunt 2 angajate.. pentru orice problema sau neintelegere de acolo angajata mai noua este de vina,pentru ca asa vrea patronul.. se incearca excluderea ei cu orice pret..Intrebare: cui se poate adresa juridic angajata pentru faptul ca este acuzata pe nedrept de neglijenta in gestionarea banilor sau casei de marcat. Si a doua intrebare: demisia este o solutie sau desfacerea contractului de munca de catre patron?
Ps: patronul vine zilnic cu demisia scria de catre el si angajata cea noua e fortata sa semneze..somajul se pierde in situatia demisiei,nu?