avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Activitate cristinavoicu10

Activitate cristinavoicu10

Răspuns la discuția Acord mediere
Multumesc frumos.
Este vorba despre furt din locuita pentru care partea vatamata a depus plangere. Inculpatii au fost prinsi mai apoi in flagrant si inteleg ca li s-a deschis si dosar penal pt apartenenta la grup infractional. Acum partea vatamata voia sa stie daca acceptand medierea de fapt ii scapa si de inchisoare pe inculpati.
Discuție Acord mediere
Buna ziua,

Ma puteti ajuta va rog cu interpretarea unei fraze dintr-un acord de mediere?

"S-a desfasurat astazi, 30.06.2017, in sedinta separata la resedinta partii vatamate X din Y loc, procedura de mediere dintre partea vatamata X si inculpatul Y reprezentat de Av. Z, cu privire la stingerea actiunii civile si renuntarea la actiunea penala in cadrul Dosarului Penal x aflat pe rolul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti".
Procedura de mediere a vizat atat latura civila cat si latura penala.

Nu inteleg de ce se mentioneaza faptul ca procedura de mediere a vizat atat latura civila cat si latura penala. Partea vatamata a fost de acord cu medierea contra unei sume de bani, insa intelegerea a fost ca inculpatul tot va merge la inchisoare.

Multumesc frumos.
Răspuns la discuția Amenda de la politia locala
Ok, as fi vrut sa stiu daca am castig de cauza..
Intre timp sa platesc sau nu amenda?
Multumesc.
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o parere, situatia este astfel:
Am parcat masina intr-un loc cu indicator de oprire interzisa in fata locului de munca. Am primit amenda pt stationare neregulamentara si voiam sa stiu daca o pot contesta in cazul acesta si care este procedura.
Multumesc mult.
Răspuns la discuția Anvelopare apartament
Multumesc frumos pentru raspuns
Buna ziua,
Am anvelopat toamna trecuta apartamentul, stiu ca se face cu autorizatie insa nu o avem. Nu am mai avut suficienti bani astfel ca nu am dat si vopsea decorativa.Riscam amenda pentru faptul ca nu am dat cu vopsea decorativa? Sau amenda ar fi doar pentru anvelopare?
Multumesc.