avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda de la politia locala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda de la politia locala

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o parere, situatia este astfel:
Am parcat masina intr-un loc cu indicator de oprire interzisa in fata locului de munca. Am primit amenda pt stationare neregulamentara si voiam sa stiu daca o pot contesta in cazul acesta si care este procedura.
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:41, 16 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Ok, as fi vrut sa stiu daca am castig de cauza..
Intre timp sa platesc sau nu amenda?
Multumesc.
Initial ,daca va aflati in termneul legal,achitati amenda
Ulterior daca apreciati util si necesar ,puteti formula plangere contraventionala impotriva PV ,in termen de 15 zile de la comunicare la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Din precizarile dv,respectiv stationare in zona indicatorului oprire interzisa,nu se justifica demers in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicari auto abuzive de pe trotuar ContSters249297 ContSters249297 Ieri 17.04.2012 mi a fost ridicata masina din strada Targu Neamt, pe motiv ca nu am asigurat un spatiu de cel putin 1 m pe trotuar. Mentionez ca nu exista ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare alexandru_pacurar alexandru_pacurar Buna seara Astazi am primit o amenda de parcare cu motivul \"obstructionarea accesului spre parcariile sau garajele special amenajate\". In cazul de fata ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal de contraventie marius_mitr marius_mitr buna as putea sa contest un proces-verbal de contraventie pentru oprire interzisa daca politistul comunitar si-a trecut in PV doar numele si prenumele fara a ... (vezi toată discuția)