avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicari auto abuzive de pe trotuar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicari auto abuzive de pe trotuar

Ieri 17.04.2012 mi a fost ridicata masina din strada Targu Neamt, pe motiv ca nu am asigurat un spatiu de cel putin 1 m pe trotuar. Mentionez ca nu exista acolo niciun semn de oprire sau stationare interzisa. Intentionez sa contesc procesul verbal pe care il voi primi. Am achitat taxa de 680 RON la 30 min dupa ce mi a fost ridicata abuziv. Ce trebuie sa fac sa mi recuperez banii? Astept raspuns urgent
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:49, 18 Aprilie 2012
Daca apreciati ca detineti probe temeinice care sa dovedeasca netemeinicia aspectelor constatate si consemnate,aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala impotriva PV ,in termne de 15 zile de la comunicare ,la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
In actiune ,pe langa cererea principala,urmeaza sa solicitati si restituirea sumei deja achitate si pe care o probati cu documentul justificativ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de la politia locala cristinavoicu10 cristinavoicu10 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o parere, situatia este astfel: Am parcat masina intr-un loc cu indicator de oprire interzisa in fata locului de munca. Am ... (vezi toată discuția)
Ridicare auto razvan02000 razvan02000 Astazi mi-a fost ridicata masina. Am blocat 2 locuri de parcare, proprietate privata a unui complex rezidential, eu avand un loc inchiriat in acea parcare, iar ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de constatare a contraventiei andrei3ioanes andrei3ioanes 26.07.2013 Ma intorc din concediu,unul destul de reusit:P, ca sa constat o scrisoare de la politia locala. In ea...proces verbal de constatare a ... (vezi toată discuția)