avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Anvelopare apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Anvelopare apartament

Buna ziua,
Am anvelopat toamna trecuta apartamentul, stiu ca se face cu autorizatie insa nu o avem. Nu am mai avut suficienti bani astfel ca nu am dat si vopsea decorativa.Riscam amenda pentru faptul ca nu am dat cu vopsea decorativa? Sau amenda ar fi doar pentru anvelopare?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristinavoicu10 , utilizator 13:54, 18 August 2015
Vopseaua decorativa are si rolul de a proteja lucrarea de intemperii. Lucrarea se va deterioara rapid.
Amenda este pentru efectuarea unei lucrari neautorizate pe fatada blocului. Dar stati linistita ,nu va amendeaza nimeni. Poate doar daca va reclama cineva din asociatie.
Multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc de 3 ani intr un bloc anvelopat de asociatia ... Docri Docri Buna ziua, locuiesc de 3 ani intr un bloc anvelopat de Asociatia Proprietarilor pe cheltuiala locatarilor inainte ca eu sa cumpar apartamentul. Fostul ... (vezi toată discuția)
Izolatie bloc Turnus Turnus Buna ziua.Stau la parter si am izolat cu polistiren de 10 cm. si as dori sa stiu daca ma poate obliga asociatia de locatari sa platesc la izolarea blocului (vezi toată discuția)
Dilema autorizare termoizolare apartament Selenus Selenus Buna ziua, ma adresez dvs. cu urmatoarea problema careia sincer nu pot sa-i dau de cap, poate ma ajuta cinva cu experienta juridica. In contextul in care ... (vezi toată discuția)