avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Activitate m3tal_girl

Activitate m3tal_girl

Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere pt chemare in judecata a casei de asigurari de sanatate bucuresti? Nu au vrut sa imi ia in calcul pt concediul de maternitate o adeverinta de venit si nici in urma contestatiei nu am rezolvat nimic. Multumesc mult!
Buna ziua! In situatia in care mama este in ccc, copilul are 1 an si 9 luni, ea este insarcinata cu al doilea copil si urmeaza sa nasca la 2 ani si o luna a primului copil: mama poate sta in ccc pana la 2 ani ai primului copil si apoi sa intre o luna in medical fara ca tatal sa isi ia luna respectiva? Sau, mama poate intra in medical la 1 an si 11 luni ale copilului si tatal in paralel sa isi ia luna lui? Va multumesc!
Buna ziua. Am o speta simpla, sper: sunt in concediu crestere copil de 1 an si 9 luni. Cand copilul va implini 2 ani si o luna voi naste al doilea copil. Acum sunt in 22 saptamani de sarcina, iar peste 6-7 saptamani voi putea intra in concediu medical (prenatal). Imi puteti spune, va rog, daca pt calculul indemnizatieiconcediului medical se va lua in calcul indemnizatia de crestere copil sau salariul pe care l-am avut inainte sa intru in concediu crestere copil? Multumesc mult!
Buna ziua. Ma aflu in CCC, iar la inceputul anului am aflat ca revista la care lucrez a fost desfiintata. Nu m-a anuntat nimeni, am aflat prin intermediul media. Bun... firma pe numele careia se afla revista am inteles ca nu s-a desfiintat, dar ca nu ar mai avea activitate (cu toate ca am verificat pe listafirme.ro si apare "activa" la data de 30.06.2017 si fara datorii catre ANAF. Firma face parte dintr-un grup mai mare, societatea mama (sa ii spunem trust). Am solicitat informatii la departamentul HR si nu vor sa imi dea detalii, specificand ca nu stiu ce s-a intamplat cu firma (ceea ce e curios). Intrebarea mea este: in luna februarie 2018, cand ma voi intoarce la job (cu 60 de zile inainte de implinirea a 2 ani a copilului meu), in ce conditii imi vor putea desfiinta contractul de munca? Stiu ca reorganizarea judiciara sau falimentul, dar motivele pt care revista a fost desfiintata au fost legate de profit (nu produceau cat isi doreau) si nu pt ca ar avea datorii. Daca intr-un final se desfiinteaza firma mica, sunt obligati sa ma transfere pe firma cea mare? Sunt obligati sa imi pastreze si functia? Daca mai este nevoie de detalii, sunt aici. Va multumesc mult!